Disclaimer

Performa accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van informatie op deze website, of door informatie aangeboden door deze website, of door onvolledigheid op welke manier dan ook.

 

Bij het ontwerpen en samenstellen van de website en de nieuwsbrief is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten door het sturen van een e-mail naar info@performa.nl. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

 

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Performa is het niet toegestaan de producten en/of informatiediensten die op deze website worden aangeboden te verveelvoudigen of openbaar te maken of te gebruiken voor met namen marketing- en/of commerciƫle doeleinden; het aanschrijven van onze exposanten op het gebied van zojuist genoemde uitingen zonder toestemming is uiterst verboden. Dit is ter bescherming van de beursorganisatie en haar samenwerkende partijen/exposanten.

 

Alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal blijven te allen tijde voorbehouden aan Performa. Voor gebruik dient u schriftelijk vooraf toestemming te verkrijgen van Performa. Deze kunt u aanvragen door middel van het sturen van een e-mail naar Performa. Voor de inhoud en omvang van het gebruiksrecht dat u door Performa wordt verstrekt, wordt verwezen naar de leveringsvoorwaarden.